Pages - Menu

srijeda, 15. travnja 2015.

Gulaš




Sastojci: 

2 -3 glavice crnog luka zavisno od veličine
400 gra svinjskog mesa
100 ml. ulja
mala šargarepa na sitne kockice

 kašika brašna
 k.k. aleve crvene paprike
 malo bibera
 3 lista lorbrrovog lista


Priprema:
Na ulju ispržiti citno seckan crni luk pa kad dobije staklast oblik dodati seckano meso šargarepu i lorber.  Naliti šoljicu vode i dinstati meso , dodavajući uvek po malo vode. Kad je meso mekano dodati alevu papriku, biber  začin i kašiku brašna koju ste razmutili u čašu vode da nema grudvice. Sve lepo izmešati i pustiti da ponovo provri.


Probati pa a ko treba dodati malo soli. Uz ovaj gulaš predlaže kuvan pirinač
Prijatno!


http://kodbakeugostima.blogspot.com/

Nema komentara:

Objavi komentar