Pages - Menu

utorak, 27. siječnja 2015.

Brza keks torta


Sastojci:
0,5 kg keksi "petit beurre"
1 puding od čokolade
25 dkg margarina
25 dkg šećera u prahu
7 dcl mlijeka
10 dkg čokolade

Priprema:
1. U vrelom mlijeku izraditi puding i ohladiti ga.

2. Posebno pjenasto izmiksati margarin sa šećerom uprahu, dodajući otopljenu čokoladu.

3. U masu umiješati ohlađen puding.

4. Na podlogu za torte ili dublji pleh postaviti jedan red petit keksa umočenog u mlijeko.

5. Keks premazati izrađenom kremom i na nju složiti drugi red keksa.

6. Postupak ponoviti još dva puta.

7. Gornja površina treba biti od keksa, možete ga premazati sa malo preostale kreme i posuti čokoladnim mrvicama.

Izvor: kuharicareceptisavjeti

Nema komentara:

Objavi komentar