nedjelja, 22. veljače 2015.

Kako za 10 dana ukloniti kamen iz bubrega [RECEPT]





Svako ko je ikad doživio da mu “krene” kamen u bubregu i preživio taj bol, za koji kažu da je jedan od najjačih koje čovjek može da osjeti, to iskustvo ne bi poželio ni smrtnom neprijatelju.

Srećom u prirodi postoji žitarica koja je zaista čudesno sredstvo za liječenje bubrega.
Obično proso je pristupačno, jednostavno i zaista čudesno sredstvo za liječenje bubrega. Mnogi tvrde da im je proso pomoglo da zaborave na probleme sa bubrezima. U narodnoj medicini se koristi kao prirodni lijek za liječenje urolitijaze (stvaranje kamena u mokraći i urotraktu). Efikasno čisti bubrege, eliminiše pijesak i sluz, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, pomaže kod ženskih bolesti i liječi cistitis.


Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja posjeduje visoku hranljivu vrijednost i ljekovita svojstva. Predlažem vam jedan zaista čudesan i djelotvoran recept ruske narodne medecine za liječenje bubrega koji ce pomoći u čisćenju bubrega, izlučivanju sluzi, peska i sitnog kamenja.
Recept uklanjanja kamena iz bubrega.
Uveče, 1 čašu (200 gr ) prosa isperite u toploj vodi.Naspite proso u veću teglu (od 3 litre) i prelijte 2/3  tegle vrućom prokuhanom vodom. Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći.Ujutru ponovo promućkajte. Primijetićete bijelu mutnu tečnost u tegli. Ovo i jeste vaš lijek.Izlijte tu tečnost iz tegle u drugi sud. Pijte u toku  dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuhajte zdravu kašu i pojedite je za doručak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuha se 15-ak minuta).


Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovaj odvar treba piti 10-15 dana.
Rezultat: poslije 10-15 dana kamen će se rastopiti i izaći će zajedno sa urinom, a bubrezi su očisćeni od pijeska, sluzi i kamenja. Eliminisana je upala, obnovljeno su tkivo bubrega i organa urinarnog trakta.
Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane. Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinijećete zdravlju svojih bubrega. Prevencija je to o čemu je neophodno misliti, jer će vaš organizam izbjeći potencijalne bolesti i čistićete ga na prirodni način.
Mješavina limuna i maslinovog ulja, koja se koristi za čišćenje jetre takođe podstiče razlaganje kamenaca kako u zučnoj kesi tako i u bubrezima.


Izvor: uspesnazena.com

0 komentari:

Objavi komentar