srijeda, 25. ožujka 2015.

10 najboljih jednostavnih frizura za dugu kosu




Puno stila i šarma za najviše 15 minuta! Za vas smo priredili listu deset najlepših frizura koje se prave lako i brzo, a obećavaju super efekat! I, koja je vaš izbor?


 1. Obična pletenica: Slatko, simpatično i neverovatno prosto za napraviti! Uplitanje kike sve smo naučile još kao male devojčice, a ni dan danas obična pletenica nije izgubila na značaju i šarmu!



2. Neobična pletenica: Mada deluje komplikovano, uz malo vežbe veoma ju je jednostavno napraviti! Ovo je predivna i upečatljiva frizura, idealna za dame sa veoma dugom kosom i lepo izgleda gotovo u svakoj prilici!

 

3. Neuredna punđa: Već smo pisali o velikom povratku punđi ove sezone na čelu sa neurednom punđom, koja obećava jedno šik i seksi izdanje, bez mnogo truda! Za elegantnija izdanja, neurednu punđu ukrasite rajfom ili trakom za kosu! Neodoljiva frizura za manje od 2 minuta!



4. Nizak konjski rep: Jednostavno, praktično i lepo, posebno ako imate prirodno talasastu kosu! Ako ne, krajeve repa uvijte figarom i za jedva pet minuta bićete prezadovoljne efektom! Uz ovu frizuru ne zaboravite minđuše!



5. Niska, elegantna punđa: Savršena glam frizura za trenutke kada nemate vremena za pranje i sređivanje kose. Stavite malo pene ili gela na prste, zaližite kosu, vežite je u nizak rep, a zatim ga urolajte u punđicu! Sasvim elegantno, a opet veoma jednostavno!



6. Punđica sa strane: Punđe su doslovce spas za dugu kosu, štede vreme i uvek ih je interesantno videti! Varijacija punđi je bezbroj, te se možete poigravati kako vam je volja, a evo još jedne divne ideje: punđa sa strane!



7. Rep sa strane: Jedna od najboljih frizura za dugu kosu, tako bar tvrde stilisti! Pa pokušajte!



8. Konjski rep: Jedna od najvoljenijih frizura na svetu! Istovremeno prefinjen i otmen, opušten i običan, atraktivan je uvek, na svakom mestu i u svakom trenutku! Visoko na potiljku, ili nešto niže, ravan, kovrdžav ili talasast, zalizan ili neuredan... izbor je samo na vama!



9. Opuštene lokne: Damski i sa stilom! Jedna od najlepših frizura, bez premca, koja je razlog da poželite dugu kosu!



10. Visoka, elegantna punđa: Najefektniji izbor za svečane prilike! Možda deluje kao veliki zalogaj, ali visoka punđa se uz pomoć neobičnog trika pravi za bukvalno pet minuta! A ovde pogledajte kako!


http://www.onaportal.com





0 komentari:

Objavi komentar