četvrtak, 2. travnja 2015.

JEFTINO I BRZO: Recept za savršene obrve

Djevojke, evo riješenja kako da dobijete idealnu punoću obrva. Bićete nam zahvalne!

Savršeno guste i oblikovane obrve su san svake žene. Popularne metode tetoviranja i crtanja obrva su trenutno veoma atkuelne, ali ako niste njihova pristalica, postoji veoma jednostavan način da imate prelijepe obrve, piše Ženski kutak.

Ako su se one vremenom istanjile, izgubile formu i oblik, oduševićete se ovim rješenjem koje dolazi iz prirode. Pored obrva, recept je djelotvoran i za istanjene trepavice, koje nastaju kao rezultat neskidanja šminke i pretjerene upotrebe maskare i uvijača za trepavice.


Recept za guste obrve i trepavice:

Osnova recepta je ricinusovo ulje ali radi što uspješnijeg i bržeg rasta obrva i trepavica u njega možete dodati još neke sastojke- čičkovo ili brahmi ulje, pantenol i sl. U staru maskaru (koju ste prethodno oprali) sipajte i pomješajte ove hranljive sastojke. Svako veče pred spavanje namažite ovu smjesu na obrve i trepavice.


Ricinusovo, čičkovo i brahmi ulje sadrže hranljive materije koje podstiču rast trepavica i obrva čak i na najprorjeđenijim mjestima. Pantenol je takođe odličan sastojak koji će pomoći da obnovite vaše obrve.
Ipak morate biti uporne i poslije nekog vremena primjetićete prave rezultate.

Izvor: zenskikutak.rs

0 komentari:

Objavi komentar