ponedjeljak, 19. siječnja 2015.

JEDNODNEVNA DIJETA: Pomiješajte čaj i mlijeko i skinite 2 kilograma u danu!




Bolujete li od neke kronične bolesti, prije početka ove dijete savjetujte se sa svojim liječnikom. Kilogrami će otići s gutljajima.


Ako ste među onima koji svakodnevno bez problema i nagovaranja samoga sebe popiju šalicu čaja, ovaj će vam trik usput skinuti dva kilograma bez imalo muke
 Čaj, ovisno o vrsti i temeljnom sastojku, nosi brojne blagodati organizmu, a u kombinaciji s mlijekom može skidati i kilograme. Važno je samo da čaj s kojim kombinirate mlijeko bude zeleni čaj jer ubpravo kombinacija njegovih sastojaka omogućava detoksikacijskoj bombi pozitivno djelovanje na organizam.

Dijeta s kombinacijom mlijeka i čaja najpoznatija je u Velikoj Britaniji gdje je čaj neizostavan dio svakoga dana (kao mnogima u našim krajevima šalica crne kave). Riječ je o jednodnevnoj dijeti koja u danu može skinuti do dva kilograma. Važno je da joj se ne pribjegava više od dva puta mjesečno.


Ako se ne možete natjerati da vježbate, ovo je 'dijeta' koja će vas osloboditi sala!

Osim što skida kilograme, kombinacija čaja i mlijeka odlična je za čišćenje organizma od toksina. Patite li od netolerancije na mlijeko, bolesti bubrega i žučne vrećice ili niskog tlaka, ne pribjegavajte ovoj dijeti. Također, bolujete li od neke kronične bolesti, prije početka ove dijete savjetujte se sa svojim liječnikom. Kilogrami će otići s gutljajima.

Izvor:(www.dnevno.hr)

0 komentari:

Objavi komentar