srijeda, 25. veljače 2015.

10 tipova muškaraca i žena koji će vas sigurno prevariti

10 tipova muškaraca i žena koji će vas sigurno prevariti


10 tipova muškaraca i žena koji će vas sigurno prevariti

Nitko ne želi započeti vezu s osobom koja će ih prevariti, no ponekad ne primjećujemo znakove da je voljena osoba sklona aferama. I ponekad smo si sami krivi, jer su svi osim nas vidjeli što se događa. No sad više nemate opravdanja, jer je znanost utvrdila kojih deset tipova osoba imaju tendenciju češćeg varanja, pa proučite prije nego vam netko od njih slomi srce.
Planirate izlazak na večeru s muškarcem koji ima 29 ili 39 godina? Možda bi bilo bolje da pričekate godinu dana. Naime, prema jednom istraživanju osobe ove dobi su sklonije varanju. Zašto? Zato što obično prolaze kroz fazu životnih promjena kako se približavaju novom desetljeću. Ustvari, od osam milijuna muškaraca koji traže izvanbračnu vezu na popularnoj stranici za online dejting, Ashley Madison, više od 950.000 su muškarci s tom brojkom na drugom mjestu.

Visoki muškarci

Prije nekoliko dana objavljeno je istraživanje u kojem stoji da postoji dvostruko veća šansa da će muškarci viši od 1,76 metra varati svoju partnericu. Zbog čega, ne znamo.

Ljubitelji rock'n'rolla

Još jedno istraživanje pokazalo je da 41 posto prevaranata preferira rock. Najvjerniji su pak ljubitelji hip-hop muzike. Tko bi rekao?!

Muškarci koji rade u IT sektoru

Nemojte da vas prevari njihov ležeran izgled i hipsterske naočale. Dečki koji će vam strpljivo srediti novi iPhone, malo će se manje strpljivo baciti na druge zainteresirane žene.

Francuzi

Što možete očekivati od, navodno, najboljih ljubavnika na svijetu? Vino, sir i aferu, tvrdi znanost. Prema istraživanju koje je proveo luksuzni brend seks igračaka, Lelo, čak 75 posto Francuza priznalo je da su prevarili svoje partnerice.

Šopingoholičarke

Jedno istraživanje ustvrdilo je da su tipične preljubnice ozbiljne šopingoholičarke. Više od trećina ispitanih žena izjavilo je da više troše na izgled otkad su započele aferu. A 27 posto njih ima tajnu kreditnu karticu kako bi mogle financirati svoju kupovinu.

Učiteljice

Žene ovog zvanja najsklonije su prevarama, pokazalo je jedno istraživanje. Seksi profesorice su očito seksi svima.

Korisnici Twittera

Nevjerojatno ali istinito je da društveni mediji mogu naštetiti vašoj vezi. Iako to nije toliko začuđujuće, istraživanje sa Sveučilišta iz Missourija pokazalo je da su twiteraši najskloniji prevarama.

Muškarci koji se zovu Wayne

O.K., teško da ćete ih naći kod nas, no ako završite u SAD-u, pripazite se likova koji se zovu Wayne.

Plavuše

Je li istina da se plavuše više zabavljaju? Ako razmišljate o tome koja bi bila sklonija uletjeti u naručje drugog muškarca, onda se možete kladiti na plavušu. Dokazano je da 42 posto žena koje su prevarile partnere imaju plavu kosu. Možda bolje da razmislite o brineti ili crnki, dečki.


Z.B.S. / yahoo.com

0 komentari:

Objavi komentar