srijeda, 4. veljače 2015.

Kako izgledati mršavije? Najmiliji trikovi žena koji isključuju dijete



Vitku liniju postižu i nošenjem visokih potpetica, zatim odabiru prevelike sunčane naočale kako bi im lice izgledalo manje, pokazuje studija provedena na 2.000 žena. Duge tunike preko nakupina masnih naslaga, široki remeni ili hlače s visokim strukom također se nalaze na popisu ‘rekvizita’ za postizanje mršavije figure.

Kada žele izgledati mršavije, žene će se ponekad prije poslužiti trikovima nego zasukati rukave i skinuti tih nekoliko suvišnih kilograma. Prema istraživanjima, dvije trećine žena smatra da vitku liniju mogu postići mršavljenjem, ali da za to nemaju dovoljno vremena, piše Daily Mail. Umjesto toga koriste se ‘optičkim varkama’ poput nošenja crne odjeće, lažnog osunčanog tena, prevelikih torbi. Međutim, najpopularniji trik svakako je nošenje specijalnog rublja za oblikovanje tijela.


Vitku liniju postižu i nošenjem visokih potpetica, zatim odabiru prevelike sunčane naočale kako bi im lice izgledalo manje, pokazuje studija provedena na 2.000 žena.
Duge tunike preko nakupina masnih naslaga, široki remeni ili hlače s visokim strukom također se nalaze na popisu ‘rekvizita’ za postizanje mršavije figure.

– Većina žena zna što im dobro stoji i znaju se obući obzirom na svoju veličinu. Ipak, prema anketama, posluže se i nekim trikovima kako bi izgledale mršavije. Nošenje potpetica, podignuta kosa i rublje koji oblikuje tijelo mogu znatno vizualno izdužiti figuru – kaže Coleen Nolan, brend menadžer.

Studija je pokazala da žene odabiru visoke partnere kako bi osjećale bolje. Oko 85 posto žena priznalo je da se služi trikovima poput nošenja crne odjeće ili stavljanja širokog pojasa. Anketiranih 38 posto žena kaže da bi radije koristilo pametne make-up i modne tehnike nego odvojilo dragocjeno vrijme za najnoviju dijetu.

Gotovo 30 posto žena priznalo je da je kupilo premalu haljinu samo da bi mogle reći kako stanu u poželjan konfekcijski  broj .
Izvor :dnevno.hr

0 komentari:

Objavi komentar