utorak, 12. svibnja 2015.

Čovek koji je otkrio rak, dao je recept za izlečenje




Manjak kiseonika je ono što zapravo prvobitno uzrokuje rak, tvrdi dobitnik Nobelove nagrade, dr Oto H. Varburg.


Ovaj manjak dovodi do nastanka kiselog stanja u organizmu. Dr Varburg takođe otkriva da ćelijama raka nije potreban kiseonik (one su anaerobne), tako da one ne mogu da prežive u prisustvu velike količine kiseonika, kao što je slučaj u alkalnim stanjima.

Bez izuzetka, iako je normalnim ćelijama neophodan kiseonik, ćelije raka mogu da funkcionišu bez njega. Kada zdrava ćelija ostane bez 35% svog kiseonika, ona može da postane kancerozna u roku od 48 sati.

Glavu ulogu u održavanju zdravog pH u organizmu ima ishrana. Balans pH predstavlja ravnotežu alkalnog i kiselog u svim ćelijama i telesnim tečnostima. U zdravom organizmu, nivo pH krvi mora biti blago alkalan.
Činjenica je da loše bakterije, paraziti, virusi i kandida rastu u kiselom okruženju. S druge strane, alkalno okruženje neutrališe bakterije i druge patogene.

Nažalost, moderan način života je pun hrane koja stvara toksine i kiselu sredinu, a tu spadaju prerađene žitarice, GMO proizvodi, prerađeni šećeri itd.


Zbog toga dolazi do nastanka kiselog pH, a neuravnoteženi pH može poremetiti ćelijske funkcije i aktivnosti. Preterano kisela sredina može uzrokovati zdravstvene probleme kao što su dijabetes, kardiovaskularne bolesti, osteoporoza, gorušica i rak. Ukoliko organizam duže vreme živi u kiselom stanju, proces starenja se ubrzava.

Dakle, održavanje uravnoteženog pH je važno za održavanja zdravlja. Uvek postoji prirodno rešenje, a evo kako da napravite domaći lek protiv kiselosti:

Sastojci:

1/3 kašike sode bikarbone

2 kašike svežeg soka od limuna ili organskog jabukovog sirćeta

Primena:

Kiselo-bazna kombinacija će početi da peni čim pomešate sastojke. Nastavite da dodajete sodu bikarbonu dok penušanje ne prestane. Zatim dopunite čašu sa 230 ml vode i popijte sve naiskap.

Ovaj lek pomaže pri smanjenju kiselosti i aktivnosti stomačne kiseline. Neutralisaće pH i stvoriti alkalnu sredinu u organizmu.

Webtribune.rs

0 komentari:

Objavi komentar