nedjelja, 31. svibnja 2015.

ZBOG OVE REKLAME PLAČE SVET: Verno je čekao vlasnika ispred bolnice, a onda... (VIDEO)




Divna reklama o iskrenoj ljubavi psa i čoveka koja je prikazala da doniranje organa neće usrećiti samo osobu kojoj je život spasen, već i sve ljude oko nje
 Pas čeka vlasnika, kuče, kućni ljubimac Printskrin: Youtube/DDB Worldwide
Argentinska reklama koja promoviše doniranje organa, rasplakala je čitav svet. U njoj je na vrlo tužan način prikazano koliko je bitno da postanete donor organa kako biste nekom spasili život.



Zbog ovih slika plakaće cela Srbija: Mala Anđela s psom u naručju, dok pored nje prolaze vladike okovane zlatom! (FOTO)

Pre nego što pročitate ovaj tekst i pogledate snimak, ukoliko ste slabi na životinje, spremite brdo maramica, a ako imate kućnog ljubimca, neka bude blizu vas jer ćete sigurno poželeti istog momenta da ga zagrlite iz sve snage!

Glavni akteri ovog video su pas i njegov vlasnik, stariji čovek. Njih dvojica su zajedno radili sve. Doručkovali, šetali, igrali se. Bili su nerazdvojni drugari. Međutim, odjednom se sve prekinulo. Vlasniku je pozlilo i Hitna pomoć ga je odvela u bolnicu. Pas je trčao za vozilom i došao ispred bolnice gde ga je danima verno čekao. Nije želeo da se pomeri.

Ipak, jednog dana su iz bolnice u kolicima izveli devojku koja je imala operaciju srca, a upravo taj organ je donirao vlasnik psa. Životinja kao da je predosetila, a devojka kao da je znala čiji su srce i pas.

Njih dvoje su se odmah pri izlasku iz bolnice ugledali i obradovali jedno drugom. Kuca je našla novog vlasnika sa starim srcem, a devojka novog najboljeg prijatelja.

Printskrin: Youtube/DDB WorldwidePrintskrin: Youtube/DDB Worldwide
- Bio sam inspirisan prelepom pričom o psu Hačiku iz Japana za koju danas skoro svi znaju. Hačiko nikada nije dočekao da ponovo sretne svog gazdu, ali pas iz moje reklame jeste, u vidu osobe kojoj je produžen život zahvaljujući donaciji organa njegovog gazde – poručio je režiser Rodrigo Garsia Saiz.

Reklama je juče postavljena na Jutjub i već ima preko 50.000 pregleda. Pogledajte i vi zbog čega su svi poludeli za njom:


(Telegraf.rs)

0 komentari:

Objavi komentar