subota, 28. veljače 2015.

VIDEO: Pogledajte kako je mladoženja uspio rasplakati cijele svatove, a da nije rekao ni riječ budućoj ženi



PRIPREMITE MARAMICE


VIDEO: Pogledajte kako je mladoženja uspio rasplakati cijele svatove, a da nije rekao ni riječ budućoj ženi
  
Video vjenčanja iz siječnja 2014. u kojem se nalazi posebno dirljiva scena scena, gdje mladoženja čita zavjete svojoj pokćerki, tek je sada postao viralan.



Ne znamo zašto je toliko dugo trebalo da snimka izađe na svjetlo dana, jer radi se o zaista prekrasnoj i vrlo dirljivoj sceni koja će malo koga ostaviti ravnodušnim. 

Brian Scott, 27-godišnji NASCAR vozač, izlazio je s Whitney Kay punih godina dana prije nego što su se odlučili vjenčati i upoznati se s članovima njihovih obitelji. 
Whitney, sada 24-godišnjakinja, iz prošlog braka ima kćer Brielle, koju je je Brian vrlo brzo zavolio kao svoju vlastitu. 

Stoga je Brian odlučio, osim zavjeta budućoj supruzi, napisati i zavjete za svoju pokćerku, a upravo je trenutak u kojem je te dirljive i nježne riječi izgovarao malenoj djevojčici natjerao cijele svatove na plač. 


'Obećajem ti da ću te uvijek držati za ruku i biti ti utjeha', govorio je djevojčici i sam suzdržavajući suze. 
'Obećajem ti da ću ti čitati priče prije spavanja i pjevati uspavanke, pokazat ću ti u vezi s tvojom majkom kako se muškarac treba ponašati prema ženi, a najvažnije od svega obećajem ti da ću te uvijek štititi, biti tu za tebe i voljeti te zauvijek.’ 

U sali za vjenčanje toga trenutka nije bilo oka koje nije zasuzilo, zasuzilo je i nama koji smo ovo pisali, a kako je to sve zvučalo, pogledajte u videu, no obavezno pripremite maramice. 




Webcafe.hr

0 komentari:

Objavi komentar