petak, 23. siječnja 2015.

IZGUBITE DVA KILOGRAMA U JEDNOM DANU: Uz pomoć ove jednodnevne dijete očistite organizam i smršavite!
Vjerojatno svi znate o dobrobiti čaja, no ne znaju svi za koristi zelenog čaja.
Milijuni ljudi diljem svijeta svakog jutro svoj dan započinju sa šalicom toplog čaja. Neki sa šećerom, neki bez, neki koriste zeleni čaj, a neki crni. Vjerojatno svi znate o dobrobiti čaja, no ne znaju svi za koristi zelenog čaja. Naime, vjerojatno ste među većinom koja nikad nije čula za ''čajnu dijetu'' - dijetu sa zelenim čajem i mlijekom.

Dijeta sa zelenim čajem i mlijekom

Dijeta sa mlijekom i zelenim čajem najviše je popularna među onima koji žele smršaviti i poslije održavati svoju težinu. Ovo nije samo ukusan napitak koji ne stvara osjećaj gladi, nego je odličan za čišćenje i detoksikaciju cijelog organizma od toksina.

Za jedan dan dijete sa mlijekom i zelenim čajem možete izgubiti od 0,5 do 2 kilograma težine (što je ustvari višak tekućine u organizmu).

Ovu dijetu se preporuča držati jedan dan, i to samo dva puta mjesečno.

Ako imate neku kroničnu bolest, konzultirajte se sa svojim liječnikom možete li ići na ovu dijetu.

Recept dijete sa mlijekom i zelenim čajem

1,5 litra nemasnog mlijeka,

2 žlice pravog zelenog čaja (ne u filter vrećici)

U prokuhano i ohlađeno mlijeko do 70 stupnjeva (ovo je važno – mlijeko ne smije biti toplo, nego vruće) dodajte 2 žlice zelenog čaja. Poklopite i ostavite da odstoji 20 minuta. Poslije procedite i pijte.

Tijekom jednog dana pijte ovaj napitak i to svaka 2 sata po jednu šalicu. U međuvremenu se preporuča konzumiranje negazirane vode.


dnevno.hr

0 komentari:

Objavi komentar